Base-harjoitusohjelma

75,00

Tuotetunnus (SKU): base-harjoitusohjelma Osasto:

Kuvaus

Base-harjoitusohjelma tarjoaa tiiviin, mutta ajankäyttöön nähden erinomaisen vasteen antavan harjoitusohjelman off-seasonille.

Nimensä mukaisesti, Base-toimii pohjan rakentajana minimaalisella ajallisella satsauksella rastittaen kuitenkin samalla kaikki tärkeimmät ruudut, mitä oheisharjoittelulta vaaditaan. Base-ohjelma soveltuu kaikkien maastokuskien tarpeisiin yleisen tason ohjelmana, olit sitten pitkistä viikonloppulenkeistä nauttiva trailikuski-, enduristi tai dh-kisakuski. Kahden jälkimmäisen tapauksessa kehoitamme kuitenkin tutustumaan kattavampiin ja suuremman harjoitusvolyymin sisältäviin Trail- ja Gravity-ohjelmiin.

Base-ohjelman sisältö on kuvattuna alla.

  • Harjoitusohjelman kesto on 2 kk, joka on jaettu kuukauden mittaisiin jaksoihin. Ohjelma on periodisoitu tavoitteellisen harjoittelun periaatteiden mukaisesti niin, että jaksot rakentuvat loogisessa järjestyksessä toistensa päälle.
  • Base-ohjelma keskittyy nimensä mukaisesti perusvoima-alueen harjoitteluun, joka on peruskestävyyden ohella pohjaominaisuus. Perusvoiman kehittämiseen käytetty harjoitusaika onkin tästä johtuen tyypillisesti erinomainen investointi ja vielä lisäksi, kun huomioidaan, että harvalla maastopyöräilijällä perusvoimataso on kiitettävällä tasolla.
  • Kansankielellä ilmaistuna, harjoittelua tehdään ohjelman 8-12 toiston sarjapituudella ja progressiota toteutetaa lisäämällä toistoja sarjoihin ja paikoittain myös maltillisella kuorman lisäyksellä.
  • Harjoitusvolyymi on matala tai korkeintaan keskisuuri, riippuen ohjelman vaiheesta.
  • Harjoituksia on koko ohjelman ajan 2 kertaa/viikko.. Ajankäytön vaatimukset ovat keskimäärin 2×55-70 min viikkoa kohden.

Sisältö

Base-ohjelmaan sisältyy:

    • Harjoitusohjelma pdf-muodossa.
    • Yksityiskohtainen ohjeistus harjoittelun periaatteista, yleisistä ja erityishuomioista sekä ennen kaikkea liiketekniikoista. Pituus on yli 40 sivua!

Kurkistus sisältöön

Alla olevista kuvankaappauksista pääsee katsomaan, mitä tuleman pitää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Base-harjoitusohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *